Culinair Restaurant
Wie we zijn

De Harmonie Rotterdam

Restaurant 23 is een culinair restaurant midden in het Rotterdamse centrum. Een ontmoetingsplek om sociaal en culinair te genieten van alle gelegenheden. 

Specialisten

Maak kennis met ons team van specialisten. Jarenlange ervaring in diverse keukens en met veel passie staan wij dagelijks voor onze gasten klaar. Bij de Harmonie vinden wij het belangrijk dat ons personeel zich blijft. ontwikkelen.

Wij zijn nog op zoek naar nieuw talent om ons te versterken. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Word jij onze nieuwe collega? 

Patron Cuisinier
Marco Somer

Mijn CV vertelt Gordon Ramsey en Gert Blom. Ik ben trots dat ik met deze heren heb mogen koken. Nu is het tijd voor mijn eigen stijl, verwerkt in onder andere een 23-tasting menu.

Culinair Restaurant
Maître-sommelier
Suet-Wan Tsang

Mijn passie is om te delen en te geven, samen te werken aan het belangrijkste op deze wereld: mensen samen brengen en boven alles te laten genieten en te inspireren.

"Samen vormen we de symfonie van Rotterdam, waar elke noot van diversiteit en harmonie resoneert in de harten van ons publiek."

Ons verhaal

Een plek om te ervaren

Gelegen in het hart van Rotterdam en op loopafstand van de bruisende Witte de With straat ligt restaurant de Harmonie. Een schitterende locatie om een culinaire avond te beleven.
Wij willen u kennis laten maken met verschillende smaken en stijlen die in harmonie zijn met onze natuur. U verlaat ons restaurant met een verrijking van uw smaakpupillen.