Over ons

MARCO SOMER
De natuur is de constante inspiratie bron. Ik groeide op in de bossen en tussen de dieren van de boerderij van mijn opa en oma. Als je altijd buiten bent, leer je de natuur te waarderen en te accepteren.

Mijn droom was om een 23-tasting te koken en te delen met mijn gasten. Waar de natuur en haar prachtige seizoenen centraal staan.

Mijn drive is de essentie;
  • Constant af te vragen wat en waarom
  • Creatief zijn
  • Filosofie
  • Wetenschap
  • Psychologie
Samen met mijn team die essentie vertellen en vertalen in een culinaire ervaring.

De verwachting overtreffen; niet alleen die van mijn gast, maar ook die van mijzelf.

Mijn CV vertelt Gordon Ramsey en Gert Blom. Ik ben trots dat ik met deze heren heb mogen koken.

Nu is het tijd voor mijn eigen style.

Marco Somer – Patron Cuisinier

SUET-WAN TSANG
Acht jaar geleden kwam ik bij De Harmonie als bijbaan naast mijn freelance danscarrière.
In die 8 jaar heb ik De Harmonie zien evolueren tot waar deze vandaag is. Een warme ontmoetingsplek om te genieten van elkaar en al het culinaire.

Mijn passie is om te delen en te geven, samen te werken aan het belangrijkste op de wereld. Mensen samen brengen en optima forma te laten genieten en inspireren. Sociaal weer te levellen zonder sociaal media en andere impuls. Gewoon zoals het ooit bedoeld is. Het dialoog en genieten van de neugden van het leven.
Met trots ben ik de maître van dit fantastische team vol met kennis, liefde en warmte.

Suet-Wan Tsang – Maître
ZAPPA SPRUIT
Bezig zijn met wijn betekent constant op zoek zijn. Op zoek naar vernieuwing, spanning en verbazing. Op zoek naar de verbinding van de wijn met de kookstijl van Marco.
Dit houdt in puur en uitdagend. Met mijn selectie wijnen probeer ik een zo breed mogelijk spectrum aan smaken aan te bieden.
Hierbij wordt duidelijk rekening gehouden met de seizoenen en krijgen onbekende en opkomende wijngebieden, stijlen en producenten de kans om zich te bewijzen tegenover de gevestigde orde. Het uiteindelijke doel is om uw ervaring zo compleet mogelijk te maken. Proost!

Zappa Spruit – Sommelier