Over Ons

Vacature

Wil jij werken in de culinaire top van Rotterdam?

De Harmonie is een dynamisch bedrijf met verschillende facetten.

Naast het restaurant op de begane grond, zijn er ook prachtige zalen voor privé diners en vergaderingen.

Wij zijn op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken:

* Sommelier

* Zelfstandig werkend kok

* Leerling zelfstandig werkend kok vanaf september 2022

* Leerling zelfstandig werkend gastvrouw/gastheer vanaf september 2022

 

Interesse? Stuur een mail naar info@deharmonierotterdam.nl t.a.v. Marco Somer.

 
 

Marco Somer

De natuur is een constante inspiratie bron. Ik groeide op in de bossen en tussen de dieren op de boerderij van mijn opa en oma. Als je altijd buiten bent, leer je de natuur te waarderen en te accepteren. Mijn droom was om een 23-tasting te koken en te delen met mijn gasten. Waar de natuur en haar prachtige seizoenen bijeen komen.

Mijn drive is in essentie;

  • Constant af vragen: wat en waarom
  • Creatief zijn
  • Filosofie
  • Wetenschap
  • Psychologie

Samen met mijn team deze visie vertellen en vertalen in een culinaire ervaring. De verwachting overtreffen; niet alleen die van mijn gast, maar ook die van mijzelf. Mijn CV vertelt Gordon Ramsey en Gert Blom. Ik ben trots dat ik met deze heren heb mogen koken. Nu is het tijd voor mijn eigen stijl.

Marco Somer - Patron Cuisinier

Suet-Wan Tsang

Acht jaar geleden kwam ik bij De Harmonie. Dit zou eigenlijk een bijbaan zijn naast mijn freelance danscarrière. In die acht jaar heb ik De Harmonie zien evolueren tot waar deze vandaag is. Een warme ontmoetingsplek om te genieten van elkaar en alle culinaire verrassingen.

Mijn passie is om te delen en te geven, samen te werken aan het belangrijkste op deze wereld: mensen samen brengen en boven alles te laten genieten en te inspireren. Weer tot elkaar komen, zonder social media en andere invloeden. Gewoon, zoals het ooit bedoeld is. De dialoog en de geneugten van het leven samen delen. Inmiddels ben ik met trots maître van dit fantastische team vol kennis, liefde en warmte.

Suet-Wan Tsang - Maître

Zappa Spruit

Bezig zijn met wijn betekent constant op zoek zijn. Op zoek naar vernieuwing, spanning en verbazing. Op zoek naar de verbinding van wijn met de gerechten van de chef, Marco. Dit houdt in: puur en uitdagend. Met mijn selectie van wijnen probeer ik een zo breed mogelijk spectrum aan smaken te bieden. Hierbij wordt zichtbaar rekening gehouden met de seizoenen en krijgen onbekende en opkomende wijngebieden, stijlen en producenten de kans om zich te bewijzen tegenover de gevestigde orde. Het uiteindelijke doel is om uw ervaring zo compleet mogelijk te maken. Proost!

Zappa Spruit - Sommelier